GRÀCIES per visitar el blog de l'entitat!!!

EnDINsa't a EnDINsa't educant plegats en el lleure!

2/12/12


ENDINSA’T PROMOU ELS DRETS DE L’INFANT

El darrer dissabte 24 de novembre l’entitat va organitzar una gimcana relacionada amb els Drets de l’Infant per donar a conèixer alguns dels drets i treballar-los de forma lúdica i educativa.
El dret a la identitat a través del dibuix del nostre company, el dret a un entorn saludable organitzant una recollida selectiva en els contenidors corresponents, el dret a l’educació, el joc i la participació a través de jocs cooperatius i el dret a la salut mitjançant la creació d’un mercat amb menjars saludables i un joc de caixes simbolitzant les nostres llars, van ser les propostes per promoure aquests drets i donar-los a conèixer als més menuts. A més, l’entitat obsequiava amb un gorro pirata pels participants i globus i diplomes en acabar la ronda de proves.
Al voltant d’una trentena d’infants van gaudir de la festa organitzada a la Plaça de Can Papasseit de les 10.30h fins les 13h.
Aquesta és una de les propostes que Endinsa’t està organitzant dins del seu pla d’acció per difondre i promoure l’Esplai que organitza al Centre Cívic del Barri La Pau. Els dilluns i dimecres de 17.30h a 19.30h (quota de 10€ al mes) i els dissabtes de 10.30h a 13.30h (quota de 5€ al mes) amb un espai d’estudi per fer els deures i reforç escolar, i activitats lúdiques de lleure per aprendre jugant. Les inscripcions estan obertes i podeu apuntar als vostres fills/es de 3 a 12 anys, qualsevol dissabte al Centre Cívic del Barri La Pau.
L’ESPLAI: una experiència que fa créixer persones!

Moltes gràcies! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario